Линия за производство на неръждаеми резорвоари

В «Хранинвест ХМК» АД функционира автоматична технологична линия за изработка на резервоари от неръждаема стомана тип: AISI 304; AISI 316
Линията се състои от машини за разгъване на рулони от неръждаема ламарина, изправяне, нарязване, монтиране на терморизи, заваряване, шлифоване, измиване на готовите съдове и изпитването им. Тази автоматична линия дава възможност за изработка на резервоари в дълги серии с гарантирано постоянно качество с обеми до 100 куб. м.

Производството на неръждаеми резервоари с термична риза за охлаждане или затопляне на течностите поставени в съда се извършва по нова технология, която позволява охладителната или отоплителна инсталация да подава налягане в ризата до 10 Bar, а нормалната експлоатация на съда може да става при постоянно налягане в ризата 5-6 Bar (термичните ризи, произвеждани по старата технология издържат на налягане максимум до 3 Bar)

Изцяло автоматизираните заварки на всички заваръчни шевове в резервоарите дават гаранция за качеството и издръжливостта им и значително откроява външния вид на съдовете от тези, произвеждани досега.

Съоръженията от автоматичната линия също имат възможност и за фолиране на листи от неръждаема ламарина. Производството на тази технологична линия дава гаранции на нашите клиенти за постигнато съответствие и качество, отговарящо на европейските стандарти.

Линия за изработка на резервоари от неръждаема стоманаЛиния за изработка на резервоари от неръждаема стоманаЛиния за изработка на резервоари от неръждаема стомана

duns